nieuws

Hörmann maakt voordeur bestand tegen inbreker

bouwbreed Premium

Hörmann brengt vijf inbraakveilige varianten van zijn voordeur ThermoPro op de markt. De deuren voldoen aan weerstandsklasse 2. Teneinde die te bereiken, monteerde de fabrikant extra veiligheidsgrendels en veiligheidsglas in. Hörmann garandeert dat de voordeur op die manier meer dan drie minuten lang inbraakpogingen weerstaat. De overweging daarvoor is dat die tijd voldoende zou zijn […]

Hörmann brengt vijf inbraakveilige varianten van zijn voordeur ThermoPro op de markt. De deuren voldoen aan weerstandsklasse 2. Teneinde die te bereiken, monteerde de fabrikant extra veiligheidsgrendels en veiligheidsglas in. Hörmann garandeert dat de voordeur op die manier meer dan drie minuten lang inbraakpogingen weerstaat. De overweging daarvoor is dat die tijd voldoende zou zijn om een inbreker weg te houden. Hörmann adviseert de uitrusting ook voor zijn voordeurseries TopComfort, TopPrestige en TopPrestigePlus.

Reageer op dit artikel