nieuws

Falco maakt klapvariant van uitneembare afzetpaal

bouwbreed

Falco uit Vriezenveen heeft een neerklapbare variant gemaakt van zijn vaste en uitneembare afzetpalen uit de serie Bowler. De naam verwijst naar de bolhoedachtige bovenkant van de paal. De neerklapbare Bowler is gemaakt van thermisch verzinkt staal. De afzetpaal kan met een cilinderslot worden ontgrendeld. De klappaal wordt rood of wit geschilderd, met een rode […]

Falco uit Vriezenveen heeft een neerklapbare variant gemaakt van zijn vaste en uitneembare afzetpalen uit de serie Bowler.

De naam verwijst naar de bolhoedachtige bovenkant van de paal. De neerklapbare Bowler is gemaakt van thermisch verzinkt staal. De afzetpaal kan met een cilinderslot worden ontgrendeld. De klappaal wordt rood of wit geschilderd, met een rode of witte folie beplakt of van een willekeurige RAL-kleur voorzien.

Reageer op dit artikel