nieuws

Drie partijen door bij luchthaven Twente

bouwbreed Premium

De drie inschrijvers voor de aanbesteding van de gebiedsontwikkeling van de luchthaven Twente zijn alle drie door. Zij voldoen aan de gestelde criteria. Dat heeft Area Development Twente bekendgemaakt. Met de drie partijen gaat de aanbestedende dienst nu de fase van de concurrentiegerichte dialoog in. Zij zijn dan in de gelegenheid vragen te stellen over […]

De drie inschrijvers voor de aanbesteding van de gebiedsontwikkeling van de luchthaven Twente zijn alle drie door. Zij voldoen aan de gestelde criteria. Dat heeft Area Development Twente bekendgemaakt.

Met de drie partijen gaat de aanbestedende dienst nu de fase van de concurrentiegerichte dialoog in. Zij zijn dan in de gelegenheid vragen te stellen over het concept-contract en de gunningscriteria. In september gaat de fase van start. In het voorjaar van 2012 zal de aanbesteding formeel starten.

Reageer op dit artikel