nieuws

Digitale executieveilingrecreatiepark Lochem

bouwbreed Premium

DTZ Zadelhoff heeft via een digitale executieveiling twintig woningen van recreatiepark Ruighenrode in Lochem verkocht. De veiling vond plaats in opdracht van een Nederlandse bank. Ruighenrode is sterk verwaarloosd en werd voor zijn faillissement vooral nog gebruikt voor de opvang van Poolse werknemers. Om aan de wettelijke eisen voor executieveilingen te voldoen, kon zowel online […]

DTZ Zadelhoff heeft via een digitale executieveiling twintig woningen van recreatiepark Ruighenrode in Lochem verkocht. De veiling vond plaats in opdracht van een Nederlandse bank. Ruighenrode is sterk verwaarloosd en werd voor zijn faillissement vooral nog gebruikt voor de opvang van Poolse werknemers.

Om aan de wettelijke eisen voor executieveilingen te voldoen, kon zowel online als in de zaal onder toezicht van notaris Ritsema van bureau Nysingh worden geboden op de kavels. De hoogste biedingen kwamen van eigenaar-gebruikers.

Reageer op dit artikel