nieuws

De bouw van IJDock op de zuidelijke IJ-oever vordert gestaag.

bouwbreed Premium

De bouw van IJDock op de zuidelijke IJ-oever vordert gestaag.
Foto Ronald Bakker De bouw van IJDock op de zuidelijke IJ-oever. vordert gestaag. Op een schiereiland van 60 bij 180 meter komen o.a. het Gerechtshof van Amsterdam, kantoorruimte, een hotel, 59 appartementen, een passantenhaven, nieuwe huisvesting voor de KLPD dienst Waterpolitie, een grandcafe en nog andere publieke gebouwen. Een parkeergarage met 500 plaatsen bevindt zich onder de gebouwen en onder het waterniveau. Aan IJDock werken diverse aannemers mee zoals. Dura Vermeer, J.P. van Eesteren en Moes Bouwbedrijf. IJDock is een ontwikkeling van ASR Vastgoed samen met de gemeente Amsterdam en de Rijksgebouwendienst. De oplevering vindt vanaf eind 2012 in fasen plaats.

Op een schiereiland van 60 bij 180 meter komen onder meer het gerechtshof van Amsterdam, kantoorruimte, een hotel, 59 appartementen, een passantenhaven, nieuwe huisvesting voor de KLPD dienst Waterpolitie, een grandcafé en nog andere publieke gebouwen.

Een parkeergarage met 500 plaatsen bevindt zich onder de gebouwen en onder het waterniveau. Aan IJDock werken diverse aannemers mee zoals Dura Vermeer, J.P. van Eesteren en Moes Bouwbedrijf. IJDock is een ontwikkeling van ASR Vastgoed samen met de gemeente Amsterdam en de Rijksgebouwendienst.

Reageer op dit artikel