nieuws

Damwand oplossing voorverzakkingen kade Hoorn

bouwbreed Premium

Een stalen damwandconstructie met ankers die tot 20 meter onder de bebouwing reiken, moet de verzakkingsproblemen van de Oude Doelenkade in Hoorn oplossen. De gemeente Hoorn koos voor de maatregel van ingenieursbureau Oranjewoud en aannemer Nelis Infra bv uit Halfweg omdat die het minste risico van schade aan de kade en de aanliggende woningen geeft.

Een stalen damwandconstructie met ankers die tot 20 meter onder de bebouwing reiken, moet de verzakkingsproblemen van de Oude Doelenkade in Hoorn oplossen. De gemeente Hoorn koos voor de maatregel van ingenieursbureau Oranjewoud en aannemer Nelis Infra bv uit Halfweg omdat die het minste risico van schade aan de kade en de aanliggende woningen geeft.

Reageer op dit artikel