nieuws

Bijscholing wiskunde vooraspirant-bouwkundigen

bouwbreed Premium

Bouwkunde staat in de top drie van opleidingen waarvoor aspirant-studenten die op grond van hun vakkenpakket niet worden toegelaten, een voortentamen doen. Bij een voldoende vindt toegelating alsnog plaats. Dat meldt de Open Universiteit, verantwoordelijk voor de organisatie van de voortentamens. Deze kunnen worden afgelegd in wis-, natuur- en scheikunde. Er zijn ook voor-tentamens Wiskunde […]

Bouwkunde staat in de top drie van opleidingen waarvoor aspirant-studenten die op grond van hun vakkenpakket niet worden toegelaten, een voortentamen doen. Bij een voldoende vindt toegelating alsnog plaats. Dat meldt de Open Universiteit, verantwoordelijk voor de organisatie van de voortentamens. Deze kunnen worden afgelegd in wis-, natuur- en scheikunde. Er zijn ook voor-tentamens Wiskunde T voor studenten die een schakelprogramma naar een masteropleiding aan de TU Delft willen volgen”, meldt de Open Universiteit.

Reageer op dit artikel