nieuws

Betonelementen op De Polbeek

bouwbreed Premium

Medewerkers van Reinbouw uit Dieren plaatsen de bovenste geveldelen in de ronde toren van de nieuwbouw van wooncomplex De Polbeek in Zutphen. De prefab betonelementen komen op de twaalfde verdieping van de toren, die een doorsnee van 35 meter heeft. De gevels van de door Leijh Kappelhoff Seckel van den Dobbelsteen architecten uit Hengelo ontworpen […]

Medewerkers van Reinbouw uit Dieren plaatsen de bovenste geveldelen in de ronde toren van de nieuwbouw van wooncomplex De Polbeek in Zutphen. De prefab betonelementen komen op de twaalfde verdieping van de toren, die een doorsnee van 35 meter heeft. De gevels van de door Leijh Kappelhoff Seckel van den Dobbelsteen architecten uit Hengelo ontworpen toren en ‘plint’ worden opgetrokken uit voornamelijk roodbruine stenen. In het wooncomplex, uitgevoerd in opdracht van Zorggroep Sint Maarten, komen in totaal honderd zorgwoningen, 24 huurappartementen, medische en zorgvoorzieningen, een kinderdagverblijf en een restaurant. De oplevering van het hele complex is in de loop van 2013. Foto: APA/Frans Ypma

Reageer op dit artikel