nieuws

BAM verbreedt Britse snelweg voor 150 miljoen

bouwbreed Premium

BAM Nuttall gaat samen met de Britse aannemer Morgan Sindall de snelweg M62 in het graafschap West Yorkshire verbreden over een lengte van 25 kilometer. Met de opdracht is een bedrag gemoeid van 150 miljoen euro. De helft daarvan is voor het Britse dochterbedrijf van BAM. De werkzaamheden starten eind dit jaar en zullen volgens […]

BAM Nuttall gaat samen met de Britse aannemer Morgan Sindall de snelweg M62 in het graafschap West Yorkshire verbreden over een lengte van 25 kilometer. Met de opdracht is een bedrag gemoeid van 150 miljoen euro. De helft daarvan is voor het Britse dochterbedrijf van BAM.

De werkzaamheden starten eind dit jaar en zullen volgens verwachting twee jaar later worden opgeleverd. Het werk omvat de aanleg van een spitsstrook en pechhavens, de plaatsing van nieuwe wegportalen en de installatie van wegsignalering.

Reageer op dit artikel