nieuws

Aruba zet Green Corridor als dbfm in de markt

bouwbreed Premium

De Arubaanse aanbestedingsautoriteit gaat de weg Green Corridor snel als dbfm-contract op de markt zetten. Bedrijven kunnen zich nu melden voor prekwalificatie. De autoriteit wil eind augustus drie partijen uitkiezen waarmee verder gegaan wordt. Het gaat om een weg van 36 kilometer die gedeeltelijk gerenoveerd en deels uitgebreid moet worden. Het dbfm-contract krijgt een looptijd […]

De Arubaanse aanbestedingsautoriteit gaat de weg Green Corridor snel als dbfm-contract op de markt zetten. Bedrijven kunnen zich nu melden voor prekwalificatie. De autoriteit wil eind augustus drie partijen uitkiezen waarmee verder gegaan wordt. Het gaat om een weg van 36 kilometer die gedeeltelijk gerenoveerd en deels uitgebreid moet worden. Het dbfm-contract krijgt een looptijd van 20 jaar. Het Arubaase ministerie van Infrastructuur wil in het eerste kwartaal van 2012 een zogenoemde preferred bidder selecteren en in het tweede kwartaal de zogenoemde financial close bereiken. In 2014 moet de weg klaar zijn.

Reageer op dit artikel