nieuws

Wayne Visser geeft masterclass over effectiviteit mvo

bouwbreed

Wat zijn de voorwaarden om maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) op te nemen in de bedrijfsstrategie? Het is een van de vragen waarop mvo-expert Wayne Visser zal ingaan tijdens een lezing die hij op 23 juni houdt in Kasteel Woerden.

De bijeenkomst wordt gehouden op initiatief van MVO Nederland, de nationale kennis- en netwerkorganisatie voor bedrijven met MVO-ambities waarbij 1500 ondernemingen uit onder meer de bouwnijverheid zijn aangesloten. “Veel van onze relaties werken hard om MVO in de praktijk te brengen en dan kan het heel inspirerend zijn om stil te staan bij de grote lijnen”, zegt Matthijs Boon, marketingmanager MVO Nederland. “Wat zijn nu de voorwaarden voor effectieve implementatie van MVO? Met zijn scherpe en verfrissende blik kan Wayne Visser een bijdrage leveren aan het beantwoorden van die vraag. Vandaar deze masterclass, een laagdrempelige manier om inspiratie op te doen.”

Wayne Visser is de oprichter van denktank CSR International. Hij schreef twaalf boeken waarin de maatschappelijke rol van bedrijven centraal stond. Verder is hij hoogleraar aan het Magna Carta College in Oxford en verbonden aan the University of Cambridge Programme for Sustainability Leadership.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels