nieuws

VSB heeft er vijf nieuwe lidbedrijven bij

bouwbreed

VSB heeft er vijf nieuwe lidbedrijven bij

Het ledental van de Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven VSB groeit opnieuw, waarmee het totaal aan leden en donateurs nu meer dan 70 bedraagt. Böcker Nederland, ANC Platforms & Hoists, De Wit Bouwmachines, De Jong’s Liften en Woudenberg Betonbouw werden verwelkomd tijdens de onlangs gehouden Algemene Ledenvergadering.

Op de foto: v.l.n.r. de heren Donker van De Wit Bouwmachines, Majoor van Böcker Nederland, VSB-voorzitter Ten Doeschate, Blok van ANC Platforms & Hoists en De Boer van De Jong’s Liften.De inmiddels meer dan 70 leden hebben gezamenlijk een geschatte jaaromzet van 800 miljoen euro. VSB-voorzitter Jan ten Doeschate schetste het belang van de verder verbeterde representativiteit en verbreding van de vereniging. “Als gesprekspartner van de overheid, opdrachtgevers en andere belangenorganisaties vertegenwoordigt de VSB nu een nog aansprekender collectief.”

Verdere toename

De VSB verwacht dit jaar een verdere toename van het aantal leden. Daarmee wordt uitvoering gegeven aan het Beleidsplan 2015, waarbij de VSB zich nog slagvaardiger en prominenter wil opstellen om kwalitatief nog betere en veiligere producten en diensten te kunnen realiseren.

Waarborgregeling

Voorwaarde voor het VSB lidmaatschap is dat de bedrijven voldoen aan de Waarborgregeling, waarin eisen worden gesteld aan de kwaliteit en veiligheid van de montage- en bedrijfsprocessen. Ook de vijf nieuwe leden hebben aangetoond aan deze eisen te voldoen.

Werken op hoogte

Het bijzondere van de VSB is dat de achterban breed georiënteerd is, maar zich concentreert op één gemeenschappelijk kenmerk: het werken op hoogte. Verdeeld in drie secties (Steigerbedrijven, Hoogwerkbedrijven en Betonbekistingbedrijven) wordt het complete scala van arbeidsmiddelen en producten vertegenwoordigd: stalen steigers, rolsteigers, ladders, trappen, hefsteigers, bouwliften, hoogwerkers, hangbruginstallaties, betonbekistingen, ondersteuningsconstructies en gevelonderhoudsinstallaties.

Meer info: www.vsb-online.nl.

Reageer op dit artikel