nieuws

Vloercoating snel droog en beloopbaar

bouwbreed Premium

Sigma Coatings, een merk van PPG Industries, brengt een coating op de markt die snel droogt. Het is de Sigma Coltura Rapid Coating 2K Gloss. Sigma beveelt de coating in het bijzonder aan voor projecten die om een snelle oplevering vragen, zoals vloeren van balkons, galerijen en entrees. Na een half uur tot een uur […]

Sigma Coatings, een merk van PPG Industries, brengt een coating op de markt die snel droogt. Het is de Sigma Coltura Rapid Coating 2K Gloss. Sigma beveelt de coating in het bijzonder aan voor projecten die om een snelle oplevering vragen, zoals vloeren van balkons, galerijen en entrees. Na een half uur tot een uur zijn de vloeren kleefvrij. Na twee tot drie uur zijn ze weer beloopbaar. Het is dus niet nodig om voorzieningen te treffen om woningen bereikbaar te houden. De coating heeft geen sterke geur en is oplosmiddelarm. Hij is toepasbaar op beton, zandcement en bestaande coatings. Om de vloer stroef te maken, kan filtergrind van 0,2 tot 0,8 millimeter worden gestrooid. De coating laat zich makkelijk verwerken en droogt ook snel bij lage temperaturen.

Reageer op dit artikel