nieuws

Triodos Vastgoedfonds pakt ABN-kantoor aan

bouwbreed Premium

Triodos Vastgoedfonds vormt het voormalige ABN-Amro-kantoor in Groningen om tot een energiezuinig gebouw en berekent de kosten daarvan niet door in de huur, als handelsonderneming Gasterra het pand in 2013 betrekt. Toch plukt het vastgoedfonds later de vruchten van deze investering. Gedurende tien jaar gaat de opbrengst van de besparing op de energierekening naar de […]

Triodos Vastgoedfonds vormt het voormalige ABN-Amro-kantoor in Groningen om tot een energiezuinig gebouw en berekent de kosten daarvan niet door in de huur, als handelsonderneming Gasterra het pand in 2013 betrekt. Toch plukt het vastgoedfonds later de vruchten van deze investering. Gedurende tien jaar gaat de opbrengst van de besparing op de energierekening naar de dochter van de ideële Triodos Bank.

Het gebouw, dat Triodos heeft aangekocht, heeft nu nog energielabel G, maar dat wordt door een grondige renovatie opgewaardeerd naar energielabel A.

Reageer op dit artikel