nieuws

Stientje van Veldhovengroenste politicus

bouwbreed Premium

Stientje van Veldhoven, Tweede Kamerlid van D66, is door Natuurmonumenten uitgeroepen tot de Groenste Politicus van het afgelopen parlementaire jaar. Zij valt volgens de vereniging op door haar heldere en niet dogmatische inzet tijdens debatten in het parlement waar zij voortdurend pleit voor natuurherstel en voor bezuinigingen die het natuurbeleid zoveel mogelijk ontzien. Dat maakte […]

Stientje van Veldhoven, Tweede Kamerlid van D66, is door Natuurmonumenten uitgeroepen tot de Groenste Politicus van het afgelopen parlementaire jaar. Zij valt volgens de vereniging op door haar heldere en niet dogmatische inzet tijdens debatten in het parlement waar zij voortdurend pleit voor natuurherstel en voor bezuinigingen die het natuurbeleid zoveel mogelijk ontzien.

Dat maakte algemeen directeur van Natuurmonumenten Jan Jaap de Graeff bekend.

De andere genomineerde Kamerleden waren Henk van

Gerven van de SP en Lutz Jacobi van de PvdA. Volgens De Graeff blijven politici die oog hebben voor de natuur bitter hard nodig, zeker in deze

tijden van bezuinigingen.

Reageer op dit artikel