nieuws

Pontmeyer verkooptHKN in Heerenveen

bouwbreed Premium

Pontmeyer heeft de activiteiten van HoutKonstruktie Nederland (HKN) in Heerenveen verkocht aan Eems Investment. HKN Opmeer blijft deel uitmaken van de leverancier van hout- en bouwmaterialen. De nieuwe eigenaar van HKN Heerenveen wil zijn activiteiten in Eemshaven op korte termijn overbrengen naar de vestiging in Friesland. Eems Investment zal de activiteiten in Heerenveen voortzetten onder […]

Pontmeyer heeft de activiteiten van HoutKonstruktie Nederland (HKN) in Heerenveen verkocht aan Eems Investment. HKN Opmeer blijft deel uitmaken van de leverancier van hout- en bouwmaterialen. De nieuwe eigenaar van HKN Heerenveen wil zijn activiteiten in Eemshaven op korte termijn overbrengen naar de vestiging in Friesland. Eems Investment zal de activiteiten in Heerenveen voortzetten onder de naam HKN Heerenveen. Bij de overdracht van de activiteiten van HKN naar Eems Investment gaan 33 van de 35 medewerkers mee.

Reageer op dit artikel