nieuws

Order voor Damen van Ecuador

bouwbreed Premium

Het voornemen van de Ecuadoriaanse regering om de rivieroverstromingen aan te pakken, levert Damen Dredging Equipment een miljoenenorder op. Het bedrijf bouwt voor het Zuid-Amerikaanse land vier modulaire snijkopzuigers. Twee hebben een gewicht van 110 ton, 865 kilowatt vermogen, en een maximale werkdiepte van 12 meter. De andere twee wegen 140 ton, hebben een vermogen […]

Het voornemen van de Ecuadoriaanse regering om de rivieroverstromingen aan te pakken, levert Damen Dredging Equipment een miljoenenorder op. Het bedrijf bouwt voor het Zuid-Amerikaanse land vier modulaire snijkopzuigers. Twee hebben een gewicht van 110 ton, 865 kilowatt vermogen, en een maximale werkdiepte van 12 meter. De andere twee wegen 140 ton, hebben een vermogen van 1300 kilowatt en een werkdiepte tot 14 meter. Het materieel komt van pas voor het verdiepen van rivieren, ophogen van oevers en onderhouden van stuwmeren.

Reageer op dit artikel