nieuws

Keurmerk voor damp-open isolatiedeken Meuwissen

bouwbreed

Alkreflex TLX Gold, een damp-open meerlaagse isolatiedeken van Meuwissen in Haarlem, heeft het Nederlandse BDA Keur verworven. Dit officiële keurmerk wordt onder andere erkend door de Europese Commissie en de Nederlandse overheid. De deken is getest op isolatiewaarde. Het materiaal bestaat uit zeven lagen, waarvan de toplaag een hoogwaardig damp-open en waterdichte laag is. De […]

Alkreflex TLX Gold, een damp-open meerlaagse isolatiedeken van Meuwissen in Haarlem, heeft het Nederlandse BDA Keur verworven. Dit officiële keurmerk wordt onder andere erkend door de Europese Commissie en de Nederlandse overheid. De deken is getest op isolatiewaarde. Het materiaal bestaat uit zeven lagen, waarvan de toplaag een hoogwaardig damp-open en waterdichte laag is. De middelste lagen bestaan uit drie lagen isolatiemateriaal gescheiden door reflecterende films. De onderste laag draagt door middel van reflectie van warmtestraling (infrarood) bij aan de totale warmte weerstand van de constructie. Alkreflex TLX Gold bevat geen stiksels, waardoor lucht- of vochtlekken voorkomen worden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels