nieuws

Hottenhuis directeurvan Arcadis Europa

bouwbreed

Stephanie Hottenhuis wordt per 1 september directeur van Arcadis Europa. Tot haar werkgebied behoort het gehele continent, exclusief Nederland. Met de benoeming schept het ingenieursbureau een nieuwe functie. “Op deze wijze creëren we meer ruimte om onze ambitieuze groeistrategie te realiseren”, zegt bestuursvoorzitter Harrie Noy. Stephanie Hottenhuis (1965) is sinds 1995 verbonden aan Arcadis. Ze […]

Stephanie Hottenhuis wordt per 1 september directeur van Arcadis Europa. Tot haar werkgebied behoort het gehele continent, exclusief Nederland. Met de benoeming schept het ingenieursbureau een nieuwe functie. “Op deze wijze creëren we meer ruimte om onze ambitieuze groeistrategie te realiseren”, zegt bestuursvoorzitter Harrie Noy. Stephanie Hottenhuis (1965) is sinds 1995 verbonden aan Arcadis. Ze stapte over van marktontwikkeling via projecten naar algemeen management. Vanaf 2001 was zij verantwoordelijk voor een klantenprogramma gericht op de vijftig grootste multinationale opdrachtgevers. In 2008 werd Hottenhuis directeur van Arcadis Duitsland.

Reageer op dit artikel