nieuws

Hoge verwachtingen rond Intermat 2012

bouwbreed Premium

Hoge verwachtingen rond Intermat 2012

De Parijse materieelvakbeurs Intermat roept bedrijven op om zich in te schrijven voor de grote show van 2012. Door het beginnend economisch herstel en de Europese emissieeisen die in 2012 van kracht worden, zal naar verwachting het aantal te presenteren nieuwe machines groot zijn. Ook bij de standhouders en bezoekers rekent de Intermat organisatie op een groeiende belangstelling. Kortom, de stemming is nu al zeer positief.

Intermat 2012 wordt gehouden van 16 tot en met 21 april in het expositiecomplex Paris-Nord Villepinte. Tijdens de vorige Intermat in 2009 was de materieelsector niet echt in de stemming om een grote vakbeurs bij te wonen.

Dat ligt nu heel anders, menen de organisatoren: “
Er is sprake van terugkerend optimisme in de wereldeconomie, met positieve vooruitzichten voor 2011 en een verwachte opwaartse trend in 2012. Mede door deze vooruitzichten, zal de Intermat 2012 het belangrijkste en meest toonaangevende evenement van volgend jaar zijn voor de bouwmachine- en bouwmaterieel sector.”

Buitenterrein en innovatie

Beursmanager Maryvonne Lanoë roept bedrijven op om nu al een plekje te reserveren in een van dehallen op of het meer dan 20.000 vierkante meter buitenterrein. Dat biedt uitgebreid de ruimte om machines actief te presenteren en te demonstreren. Ook de aanmelding voor deelname aan de innovatieprijs (Innovation Awards) is inmiddels mogelijk.

Pré-Intermat

Op 12 en 13 januari wordt in Parijs de Pré-Intermat 2012. Dit evenement biedt exposanten de mogelijkheid om, ruim voor de feitelijke beurs, hun nieuwste producten, innovaties en diensten te presenteren aan meer dan honderd journalisten uit de hele wereld. Tijdens de Pré-Intermat 2012 worden de winnaars van de Innovation Awards bekend gemaakt.

In Nederland wordt Intermat vertegenwoordigd door Promosalons Nederland uit Amsterdam. Meer info: www.intermat.fr, Promosalons (020) 462 00 20, info@promosalons.nl.

Reageer op dit artikel