nieuws

Greenlight Award

bouwbreed

Vermindering van het stroomverbruik voor verlichting met maar liefst 80 procent. Die prestatie leverde scholengroep Prokind uit Spijkenisse de Greenlight Award op. De school realiseerde de energiebesparing door hoogfrequente verlichting te installeren en het plaatsen van daglichtsensoren en spiegeloptieken. Het levert de scholengroep per jaar een besparing op van 26,5 MWh, terwijl de investering volgens […]

Vermindering van het stroomverbruik voor verlichting met maar liefst 80 procent. Die prestatie leverde scholengroep Prokind uit Spijkenisse de Greenlight Award op. De school realiseerde de energiebesparing door hoogfrequente verlichting te installeren en het plaatsen van daglichtsensoren en spiegeloptieken. Het levert de scholengroep per jaar een besparing op van 26,5 MWh, terwijl de investering volgens de schooldirectie in 1,5 jaar is terugverdiend. De Greenlight Awards zijn een initiatief van de Europese Commissie.

Reageer op dit artikel