nieuws

Extra geld voor betere stallen in Limburg

bouwbreed Premium

Verbetering van stallen. Met dat doel voor ogen trekt de provincie Limburg bijna twee miljoen euro uit om veehouders te subsidiëren. Het gaat er daarbij om dat stallen verder worden verbeterd op het gebied van onder meer dierenwelzijn en het milieu. Voor hetzelfde doel komt landelijk 6,5 miljoen euro beschikbaar. Het geld dat de provincie […]

Verbetering van stallen. Met dat doel voor ogen trekt de provincie Limburg bijna twee miljoen euro uit om veehouders te subsidiëren. Het gaat er daarbij om dat stallen verder worden verbeterd op het gebied van onder meer dierenwelzijn en het milieu.

Voor hetzelfde doel komt landelijk 6,5 miljoen euro beschikbaar. Het geld dat de provincie zelf beschikbaar stelt is een extra subsidiemogelijkheid. Het staat de provincie voor ogen de meest duurzame veehouderijprovincie van Nederland te worden. Iedere boer krijgt maximaal 250.000 euro. De regeling start op 1 juli van dit jaar.

Reageer op dit artikel