nieuws

Eerste vakbeurs voor renovatie

bouwbreed Premium

De Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch bieden van 6 tot en met 8 maart 2012 onderdak aan de eerste vakbeurs die exclusief is gericht op renovatie. Organisator VNU Exhibitions heeft samenwerking gezocht met een aantal leveranciers van materialen en installaties die bij renovatieprojecten kunnen worden toegepast. Meer nog dan individuele oplossingen laten zien, hoopt VNU concepten […]

De Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch bieden van 6 tot en met 8 maart 2012 onderdak aan de eerste vakbeurs die exclusief is gericht op renovatie.

Organisator VNU Exhibitions heeft samenwerking gezocht met een aantal leveranciers van materialen en installaties die bij renovatieprojecten kunnen worden toegepast. Meer nog dan individuele oplossingen laten zien, hoopt VNU concepten te tonen waarin verschillende producten op elkaar zijn afgestemd en een totaaloplossing bieden. De beurs maakt volgens de organisatoren duidelijk dat er een structurele verschuiving gaande is waarbij renovatie zich steeds meer ontwikkelt tot een aparte discipline, los van nieuwbouw. Voorzitter Elco Brinkman van Bouwend Nederland gaat de beurs, die Renovatie is gedoopt, openen.

Reageer op dit artikel