nieuws

Donner waarschuwt ontwikkelaars

bouwbreed

Minister Donner (wonen) waarschuwt projectontwikkelaars die de crisis uitzingen en daarna terug willen naar “business as usual”. “Zij lopen een groot risico een verkeerde taxatie te maken”, schrijft hij in een brief over particulier opdrachtgeverschap. De minister doelt op ontwikkelaars die projecten ook na de crisis gewoon nog op de “oude manier” denken te kunnen […]

Minister Donner (wonen) waarschuwt projectontwikkelaars die de crisis uitzingen en daarna terug willen naar “business as usual”. “Zij lopen een groot risico een verkeerde taxatie te maken”, schrijft hij in een brief over particulier opdrachtgeverschap.

De minister doelt op ontwikkelaars die projecten ook na de crisis gewoon nog op de “oude manier” denken te kunnen afzetten. “In zeer gespannen markten kan dat misschien nog wel enige tijd, op langere termijn komen ze mogelijk in de problemen. De klant “gaat niet meer terug in zijn hok”, schrijft Donner.

Bouwers die nu, tijdens de recessie de kans van klantgerichter werken pakken, hebben volgens de minister na de crisis juist een voorsprong.

> Pagina 2: Expertteam Eigenbouw blijft bestaan

Reageer op dit artikel