nieuws

Com Wonen en Dura Vermeer breiden keten uit

bouwbreed

Corporatie Com Wonen en Dura Vermeer Bouw Rotterdam hebben zes vaste bouwpartners toegevoegd aan hun keten. De Rotterdamse corporatie en de bouwer zijn al een aantal jaren een van de koplopers op het gebied van ketensamenwerking. De bedrijven die mee gaan draaien zijn: Oranje BV (Grondwerk), Adriaan van Erk (Kozijnen), Elkor (Electra), Giesbers & van […]

Corporatie Com Wonen en Dura Vermeer Bouw Rotterdam hebben zes vaste bouwpartners toegevoegd aan hun keten. De Rotterdamse corporatie en de bouwer zijn al een aantal jaren een van de koplopers op het gebied van ketensamenwerking. De bedrijven die mee gaan draaien zijn: Oranje BV (Grondwerk), Adriaan van Erk (Kozijnen), Elkor (Electra), Giesbers & van der Graaf (Centrale verwarming), Trijselaar Vermeer (Loodgieterswerk) en Bemar ventilatietechniek (Mechanische ventilatie). De projectongebonden samenwerking wordt aangegaan voor tenminste vijf jaar. De selectie vond plaats op basis van solvabiliteit, geografische ligging en grootte van de onderneming.

Reageer op dit artikel