nieuws

Arcadis werkt aan riolen in Washington

bouwbreed Premium

Arcadis versterkt zijn positie op de watermarkt in de regio Washington DC. Het ingenieursbureau is door de waterautoriteit van de Amerikaanse hoofdstad geselecteerd voor twee projecten met een waarde van 60 miljoen dollar (38 miljoen euro). Arcadis helpt mee om een programma ter waarde van 1,6 miljard dollar voor de verbetering van rioleringen tot een […]

Arcadis versterkt zijn positie op de watermarkt in de regio Washington DC. Het ingenieursbureau is door de waterautoriteit van de Amerikaanse hoofdstad geselecteerd voor twee projecten met een waarde van 60 miljoen dollar (38 miljoen euro). Arcadis helpt mee om een programma ter waarde van 1,6 miljard dollar voor de verbetering van rioleringen tot een succes te maken. Ook neemt het bureau het management op zich van het project van 400 miljoen dollar om de zuiveringsinstallatie Blue Plains te moderniseren. Het rioleringssysteem in district Columbia heeft een lengte van 2900 kilometer.

Reageer op dit artikel