nieuws

AMA Group faillietverklaard door rechter

bouwbreed

Architectenbureau AMA Group van de vermaarde architect Arno Meijs is failliet. De Maastrichtse rechtbank sprak dinsdag het faillissement uit en benoemde Frits Udo tot curator. De ondergang van AMA houdt verband met de economische crisis. Maar ook de opgezegde samenwerking met Stage Entertainment, het ontwikkelingsbedrijf van Joop van den Ende, trof het bureau hard. Meijs […]

Architectenbureau AMA Group van de vermaarde architect Arno Meijs is failliet. De Maastrichtse rechtbank sprak dinsdag het faillissement uit en benoemde Frits Udo tot curator. De ondergang van AMA houdt verband met de economische crisis. Maar ook de opgezegde samenwerking met Stage Entertainment, het ontwikkelingsbedrijf van Joop van den Ende, trof het bureau hard. Meijs was jarenlang de huisarchitect van Van den Ende.

Reageer op dit artikel