nieuws

Akzo Nobel investeert in nieuwe Brits laboratorium

bouwbreed

Akzo Nobel heeft een laboratorium voor brandbescherming geopend op zijn locatie in Felling in het Verenigd Koninkrijk. De investeringskosten bedragen 7 miljoen. In totaal steekt Akzo Nobel 10 miljoen euro in Research, Development & Innovation (RD&I), waarbij circa 40 nieuwe banen worden gecreëerd. De locatie in Felling telt meer dan 950 medewerkers. Eerder dit jaar […]

Akzo Nobel heeft een laboratorium voor brandbescherming geopend op zijn locatie in Felling in het Verenigd Koninkrijk. De investeringskosten bedragen 7 miljoen. In totaal steekt Akzo Nobel 10 miljoen euro in Research, Development & Innovation (RD&I), waarbij circa 40 nieuwe banen worden gecreëerd. De locatie in Felling telt meer dan 950 medewerkers.

Eerder dit jaar werden een laboratorium voor poedercoatingpolymeeronderzoek van 2 miljoen euro en een wereldwijd researchlaboratorium van 1,4 miljoen euro geopend.

Reageer op dit artikel