nieuws

aankeilers n wo 1 jun

bouwbreed Premium

2 5 6 12 Politiek ·De kans is groot dat het nieuwe Bouwbesluitzonder enige moeite door de Tweede Kamer wordt goedgekeurd. Reportage·Rotterdam heeft al ruim 15 jaar ervaring met de verplichte inzet van werklozen. De helft van hen komt terecht in de bouw. Economie ·Het aankopen van kant-en-klare vastgoed-objectenraakt uit. Beleggers ontwikkelen liever zelf. Techniek […]

2

5

6

12

Politiek ·De kans is groot dat het nieuwe Bouwbesluitzonder enige moeite door de Tweede Kamer wordt goedgekeurd.

Reportage·Rotterdam heeft al ruim 15 jaar ervaring met de verplichte inzet van werklozen. De helft van hen komt terecht in de bouw.

Economie ·Het aankopen van kant-en-klare vastgoed-objectenraakt uit. Beleggers ontwikkelen liever zelf.

Techniek ·Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier heeft voor het eerst op innovatieve wijze de wateroverspanningin enkele dijken laten meten. Hieruit kan nieuw beleid voortvloeien, waarbij minder snel tot versterking van kaden wordt overgegaan.

Reageer op dit artikel