nieuws

Zwarte Cross Festival gesponserd door Cat dealer Pon Equipment

bouwbreed

Zwarte Cross Festival gesponserd door Cat dealer Pon Equipment

“Wij kunnen met trots melden, dat Pon Equipment met Cat machines medesponsor is geworden van het Zwarte Cross Festival, dat gehouden wordt van 15 tot en met 17 juli in Lichtenvoorde,“ zo meldt een enthousiaste Sabine Bonenkamp van het bedrijf uit Almere. Het Zwarte Cross festival, bekend om de typische Achterhoekse gezelligheid en gastvrijheid, is een feest waar motorcross, stunts, muziek, humor en spektakel samenkomen. Met bijna 150.000 bezoekers in 2010 is het tevens het grootste motorcrossevenement ter wereld.

Bonenkamp: “De formule van de Zwarte Cross is wereldwijd uniek en te omschrijven met de kernwoorden: feest, verdraagzaamheid, originaliteit, humor, muziek, sport en stunts. Deze kenmerken vormen voor Pon Equipment redenen genoeg dit evenement te ondersteunen. Daarnaast kenmerkt het evenement zich door de voorliefde voor machines en motoren. Iets wat perfect aansluit bij onze klantenkring en Machinistenclub. Een samenwerking tussen Zwarte Cross en Pon Equipment is dan ook een logisch gevolg.”Cats inzetten voor opbouw evenement


In de aanloop naar het evenement stellen Pon Equipment en materieelverhuurder Rental Force diverse Caterpillar machines beschikbaar voor de opbouw, het klaarmaken van de crossbaan en afbouw van het festivalterrein.

Daarnaast zal een Catmachine onderdeel uitmaken van het parcours van het crossterrein. De machine wordt namelijk ingezet bij één van de spectaculaire stunts die tijdens het festival wordt uitgevoerd.

Met een beetje geluk…

“Of ook Tante Rikie, boegbeeld van het evenement, zich gaat wagen aan het draaien op een Cat machine zal nog moeten blijken…,” aldus Bonenkamp. Maar wie weet, want zegt Rikie niet zelf: “geluk is het enige wat zich verdubbelt als men het deelt.”

Meer info: www.pon-cat.com/nl en www.zwartecross.nl

Reageer op dit artikel