nieuws

Woud van regels rond zonne-energie

bouwbreed Premium

In Griekenland en Slovenië zijn de regels versoepeld om zonnepanelen toe te passen bij bouwprojecten. In Spanje en Tsjechië zijn de procedures juist strenger geworden wat toepassing van pv-panelen lastiger maakt. Dat concludeert branchevereniging voor zonne-energie Holland Solar bij de nieuwste update van PV Legal; een grote database waarin alle regels en procedures rond de […]

In Griekenland en Slovenië zijn de regels versoepeld om zonnepanelen toe te passen bij bouwprojecten. In Spanje en Tsjechië zijn de procedures juist strenger geworden wat toepassing van pv-panelen lastiger maakt. Dat concludeert branchevereniging voor zonne-energie Holland Solar bij de nieuwste update van PV Legal; een grote database waarin alle regels en procedures rond de toepassing van pv-panelen zijn opgenomen. De database is een belangrijke bron voor installateurs, projectontwikkelaars, netbeheerders en beleidsmakers. Holland Solar inventariseerde als partner van het Europese project de administratieve barrières die in Nederland op dit gebied nog geslecht kunnen worden.

Reageer op dit artikel