nieuws

Wandafwerking lijkt op boomschors

bouwbreed Premium

Ontwerpstudio Dofine uit Winschoten introduceert een wandafwerking van gekleurde cementpleister waarvan de grove structuur lijkt op boomschors. Het product heet Scrusted en is ontworpen door Marian Vaartjes,creative managervan Dofine, voorheen werkzaam bij Drenth Verven en PK Koopmans Lakfabrieken. De ontwerpstudio laat de wandafwerking met een speciale techniek door eigen applicateurs aanbrengen, door heel Nederland. Het […]

Ontwerpstudio Dofine uit Winschoten introduceert een wandafwerking van gekleurde cementpleister waarvan de grove structuur lijkt op boomschors. Het product heet Scrusted en is ontworpen door Marian Vaartjes,creative managervan Dofine, voorheen werkzaam bij Drenth Verven en PK Koopmans Lakfabrieken. De ontwerpstudio laat de wandafwerking met een speciale techniek door eigen applicateurs aanbrengen, door heel Nederland. Het is dus niet nodig om schilder of stukadoor in te schakelen. Dofine begon als verfmerk, maar is uitgegroeid tot ontwerpstudio voor bijzondere wand- en vloerafwerkingen. De verschillende producten hebben namen als Scrusted, Wrinkle en Hysterical Mould. Ze zijn te bekijken in showrooms in Winschoten en Meerkerk.

Reageer op dit artikel