nieuws

Topcon zoekt grondverzetters voor demodagen over GPS

bouwbreed Premium

Topcon zoekt grondverzetters voor demodagen over GPS

Op het Bouw & Infra park in Harderwijk houdt Topcon op dinsdag 31 mei en woensdag 1 juni 2011 demodagen die in het bijzonder zijn gericht op beginnende gebruikers van GPS systemen op grondverzet machines. Er worden vier workshops gegeven, van de vraag “Hoe werkt het?” tot de mogelijkheid om de investering terug te verdienen. Uiteraard zijn er ook demonstraties in de open lucht.

De introductiedagen vinden plaats van 08.30 uur tot 14.00 uur op het terrein van Bouw & Infra park aan de Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk. De onderwerpen die in vier workshops aan de orde komen zijn: de theorie van GPS plaatsbepaling, de verschillende systeem mogelijkheden, de consequenties van 3D machine besturing voor uw bedrijfsvoering en hoe deze investeringen terug te verdienen.De kernpunten van GPS-inzet zijn volgens Topcon:

De presentaties worden gegeven door externe gebruikers en ervaringsdeskundigen die de deelnemers goed kunnen informeren over de voordelen van 3D-machine besturing. Op het buitenterrein kan de theorie in praktijk worden bekeken. Er draaien daar ondermeer bulldozers, wielladers en kranen.

Alle grondverzet bedrijven die de stap naar 3D-GPS nog niet hebben gezet, worden door Topcon van harte uitgenodigd om een van deze dagen bij te wonen.

Dagprogramma en inschrijving: www.topconroadshow.nl.

Reageer op dit artikel