nieuws

Straatmakers feesten dit jaar in Haren

bouwbreed

Straatmakers feesten dit jaar in Haren

Het traditionele OBN-jaarfeest, beter bekend als de Dag van de Straatmaker, wordt dit jaar gehouden op 18 juni. De locatie is inmiddels bekend: het centrum van de gemeente Haren in de provincie Groningen. Ook dit jaar komt er weer een Demo-Doe-Terrein voor bedrijven met bestratingsmaterieel en -materieel en een speciale exposantenboulevard waar organisaties zich kunnen presenteren. Volgens de OBN is op beide nog plek.

Het centrum van de gemeente Haren vormt op zaterdag 18 juni de nieuwe locatie voor de branchemanifestatie Dag van de Straatmaker, die de OBN heeft georganiseerd in samenspraak met haar partners in de HBA Commissie Bestratingen.

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni worden in Haren ook de Nederlandse Kampioenschappen Straatmaker 2011 voor vakvolwassenen gehouden. Dat is elke keer weer een spannend evenement, waarop tijdens de Dag van de Straatmaker de finale handelingen worden verricht. Aan het kampioenschap nemen acht koppels mee, die volgens een ontwerp van Dion van Oers een vak van zes bij vier meter gaan bestraten.Er is nog plek voor bedrijven


De Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland (OBN) roept bedrijven en organisaties op om (alsnog) deel te nemen aan de komende Dag van de Straatmaker. Zoals bekend zet de OBN zich in voor imagoverbetering van het straatmakervak. Belangrijk doel is bevordering van de instroom van nieuwe werknemers in de branche. Daarnaast ondersteunt de OBN haar leden op het gebied van automatisering, regelgeving en opleidingen.

De OBN koppelt elk jaar een goed doel aan de Dag van de Straatmaker. Net als vorig jaar is onder het motto ‘Meters maken voor….’ gekozen voor KNGF Geleidehonden.

De organisatie is in handen van de OBN, in samenwerking met Ondernemend Haren en de gemeente Haren.

Meer info: www.obn.nl.

Reageer op dit artikel