nieuws

Riwal verkoopt Stammis aan verhuurder Loxam

bouwbreed

Materieelverhuurder Loxam heeft verhuurmaatschappij Stammis van branchegenoot Riwal overgenomen. Dat hebben partijen gisteren bekendgemaakt, zonder een overnamesom te melden. Door de overname breidt Loxam zijn huidige netwerk met zeven vestigingen uit. Het betreft twee hoogwerkvestigingen en vijf algemene verhuurvestigingen. Loxam, dat in Nederland vooral in Noord-Nederland actief is, beschikt in Europa over 540 vestigingen en […]

Materieelverhuurder Loxam heeft verhuurmaatschappij Stammis van branchegenoot Riwal overgenomen. Dat hebben partijen gisteren bekendgemaakt, zonder een overnamesom te melden.

Door de overname breidt Loxam zijn huidige netwerk met zeven vestigingen uit. Het betreft twee hoogwerkvestigingen en vijf algemene verhuurvestigingen. Loxam, dat in Nederland vooral in Noord-Nederland actief is, beschikt in Europa over 540 vestigingen en telt een vloot van meer dan 200.000 machines. De omzet bedroeg afgelopen jaar ruim 700 miljoen euro.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels