nieuws

RAI streeft naar compleet aanbod bedrijfswagens

bouwbreed

RAI streeft naar compleet aanbod bedrijfswagens

De beursvloer van de BedrijfsautoRAI 2012 wordt ingedeeld in vier min of meer in omvang gelijke segmenten Het gaat om de secties Zware Bedrijfswagens (vrachtauto’s), Lichte Bedrijfswagens (bestelauto’s), Speciale Voertuigen (trailers en opbouwindustrie) en de sectie Onderdelen en Accessoires. De nationale vakbeurs voor duurzaam wegtransport toont hiermee in 2012 weer een compleet overzicht van de innovaties en primeurs uit de verschillende marktgebieden.

De afgelopen periode hebben RAI Vereniging en Amsterdam RAI intensief overleg gevoerd met de marktpartijen over de invulling van de beurs. Dit heeft geleid tot een vernieuwd beursconcept. Met een focus op het belang van Nederland binnen de Europese wegtransportbranche is een nieuw kostenefficiënt standbouwconcept ontwikkeld, dat gericht is op de toekomst. Het concept geeft deelnemers de gelegenheid om zich op de gewenste manier te presenteren, rekening houdend met een maximale ‘return on investment’. Joost ‘t Hooft: “Het gevoel dat onder de marktpartijen leeft, is positief. Wij kijken dan ook vol vertrouwen uit naar een geslaagde comeback in 2012.”Veel aandacht voor innovatie


Innovatie vormt van oudsher een belangrijk aspect van de beurs, daarom vormt BedrijfsautoRAI het decor voor meerdere uitreikingen en awards. Aangevuld met diverse evenementen, relevante thema’s, een speciale chauffeursdag en een uitgebreid congresprogramma, dat in samenwerking met de markt wordt vormgegeven, speelt de beurs in op de behoeften van elk type bezoeker.Over BedrijfsautoRAI


BedrijfsautoRAI is het nationale platform voor duurzaam wegtransport en wordt georganiseerd door Amsterdam RAI onder auspiciën van RAI Vereniging. Naast vrachtwagens en bestelwagens, presenteert de tweejaarlijkse tentoonstelling ook trailers, speciale voertuigen, onderdelen, accessoires, telematica / IT en transportoplossingen.

Meer info: www.bedrijfsautorai.nl.

Reageer op dit artikel