nieuws

PWS Rotterdam samen met corporatie Comwonen

bouwbreed

De woningcorporaties PWS Rotterdam en Comwonen fuseren per 1 juli. De combinatie bezit 50.000 verhuurbare eenheden. Het gaat om woningen, maar ook bedrijfsruimten, garageboxen en parkeerplaatsen. De waarde van dit onroerend goed is 2,5 miljard euro. Door de fusie gaan in 2013 44 banen verloren. Gedwongen ontslagen zijn niet uitgesloten. Bij de corporaties werken momenteel […]

De woningcorporaties PWS Rotterdam en Comwonen fuseren per 1 juli. De combinatie bezit 50.000 verhuurbare eenheden. Het gaat om woningen, maar ook bedrijfsruimten, garageboxen en parkeerplaatsen. De waarde van dit onroerend goed is 2,5 miljard euro.

Door de fusie gaan in 2013 44 banen verloren. Gedwongen ontslagen zijn niet uitgesloten. Bij de corporaties werken momenteel in totaal 550 mensen.

Directeur Hedy van den Berk van PWS Rotterdam krijgt de leiding van het nieuwe bedrijf. Zij werkt voor een salaris van circa 170.000 euro.

Topvrouw Margriet Drijver van Comwonen vertrekt na de fusiedatum. Zij krijgt een jaarsalaris mee, gelijk aan de kantonrechtersformule. Het gaat om een bedrag van iets onder de 200.000 euro.

Het werkgebied van de corporaties is de stadsregio Rotterdam. De naam van de nieuwe combinatie wordt op 1 juli bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels