nieuws

Opnieuw tegenvaller voor Poort van Limburg

bouwbreed Premium

t – De Poort van Limburg in Weert blijft achtervolgd door pech. Nadat de bouw er weken stil lag omdat de ontwikkelaar zijn huiswerk moest overdoen, volgt nu een strop van 1,4 miljoen omdat de UWV uit bezuinigingswoede afhaakt. In de Poort van Limburg zou de uitkeringsinstantie een plek krijgen, maar de UWV blies dat […]

t – De Poort van Limburg in Weert blijft achtervolgd door pech. Nadat de bouw er weken stil lag omdat de ontwikkelaar zijn huiswerk moest overdoen, volgt nu een strop van 1,4 miljoen omdat de UWV uit bezuinigingswoede afhaakt. In de Poort van Limburg zou de uitkeringsinstantie een plek krijgen, maar de UWV blies dat af. De gemeente loopt ook de jaarlijkse huurinkomsten van de UWV mis.

Reageer op dit artikel