nieuws

Open dagen Nimatech op nieuwe locatie

bouwbreed Premium

Open dagen Nimatech op nieuwe locatie

Op vrijdag 13 mei en zaterdag 14 mei zijn bij leverancier van bestratingsmaterieel Nimatech open dagen. Die vinden plaats in en rond het nieuwe pand aan de Baardmeesweg 39b op bedrijventerrein Trekkersveld even buiten Zeewolde. De verhuizing is zo goed als afgerond. Tijdens de open dagen worden allerhande productpresentaties en -demonstraties gegeven. Centraal staat de nieuwe volautomatische herbestratingsmachine van Hunklinger.

Nimatech verhuist van Lisse naar Zeewolde. Ruimtegebrek en een groeiend assortiment zijn de belangrijkste redenen. “Al enige jaren was onze showroom in Lisse het magazijn geworden. Daarom hebben wij een nieuwe locatie gezocht, en vonden op deze in Zeewolde. Een prachtige locatie midden in het land, voor iedereen goed bereikbaar. We hebben op 13 en 14 mei een grote opening gepland om ons nieuwe pand samen met onze klanten en relaties te openen,”zo laat de directie van Nimatech weten. Het nieuwe pand heeft een representatief ingerichte showroom.

Productdemonstraties

“Er vinden vele demonstraties van producten plaats die zich in ons assortiment bevinden. Maar daarnaast doen we ons uiterste best om de nieuwe herbestratingsmachine van Hunklinger aan u te kunnen presenteren.”

Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. “Maar ook aan de kinderen is gedacht. Iedereen is welkom op vrijdag 13 mei van 12.00 tot 21.00 uur en zaterdag 14 mei tussen 10.00 en 16.00 uur.”

Herbestratingsmachine

De Oostenrijkse fabrikant Hunklinger heeft een volautomatische herbestratingsmachine ontwikkeld.Met shovel of kraan worden de klinkers in een bak gegooid. Deze stenen worden geformeerd naar elk gewenst legformaat, op een pallet geplaatst en ingepakt. Deze machine heeft geen mankracht nodig, hij werkt volautomatisch. Het prototype van de machine was begin dit jaar te zien op de Infratech in Rotterdam.

Matthijs en Robert van Nimatech gingen onlangs een kijkje nemen bij Hunklinger in Oostenrijk. Want daar is de machine uitgebreid getest. “Als je de klinkers hoort gaan door de machine, en je ziet hoe alle stenen automatisch netjes in verband gelegd worden gaan kriebels wel over je rug”, vertelt Matthijs. “Dit is wat we voor ogen hadden; een volautomatische herbestratingsmachine!”

Meer info: www.nimatech.nl.

Reageer op dit artikel