nieuws

Nominaties Gouden Piramide bekend

bouwbreed

De Rijksadviseur voor het Landschap, Yttje Feddes heeft vijf projecten van gebiedsontwikkeling genomineerd voor de Gouden Piramide 2011, de Rijksprijs voor Inspirerend Opdrachtgeverschap. De vijf kans-makers zijn: gebiedsontwikkeling Katendrecht, het Leidsche Rijn Park, het Funen, Ecozuivering Kristalbad en de projecten Purper en Amber in de Poptahof. De winnaar van de Gouden Piramide krijgt een bedrag […]

De Rijksadviseur voor het Landschap, Yttje Feddes heeft vijf projecten van gebiedsontwikkeling genomineerd voor de Gouden Piramide 2011, de Rijksprijs voor Inspirerend Opdrachtgeverschap. De vijf kans-makers zijn: gebiedsontwikkeling Katendrecht, het Leidsche Rijn Park, het Funen, Ecozuivering Kristalbad en de projecten Purper en Amber in de Poptahof. De winnaar van de Gouden Piramide krijgt een bedrag van vijftigduizend euro en een speciaal vervaardigde trofee. De prijsuitreiking vindt plaats op 26 november 2011.

Reageer op dit artikel