nieuws

Nieuwe sportvloer Gerflor absorbeert schokken beter

bouwbreed

Gerflor stelt met zijn Taraflex Sport M Comfort+ een schokdempende sportvloer voor. Deze ‘puntelastische’ ‘multisportvloer’ absorbeert volgens de leverancier uit Eindhoven meer dan 45 procent van de schokken die erop worden uitgeoefend. De vloer voldoet daarmee aan klasse 1 van NOC*NSF. Een schokdempende sportvloer vermindert volgens Gerflor de kans op langdurige blessures. Nieuw noemt het […]

Gerflor stelt met zijn Taraflex Sport M Comfort+ een schokdempende sportvloer voor. Deze ‘puntelastische’ ‘multisportvloer’ absorbeert volgens de leverancier uit Eindhoven meer dan 45 procent van de schokken die erop worden uitgeoefend. De vloer voldoet daarmee aan klasse 1 van NOC*NSF. Een schokdempende sportvloer vermindert volgens Gerflor de kans op langdurige blessures. Nieuw noemt het Eindhovense bedrijf ook zijn Multi-Use 6.2. Deze vloer valt met een absorptievermogen van 25 procent onder klasse 3. De leverancier adviseert de vernieuwde vloeren voor sportzalen van scholen, gemeentelijke sporthallen en voor topsportevenementen.

Reageer op dit artikel