nieuws

Midreth ten onder aan gebrek aan professionaliteit

bouwbreed

Midreth is onderuitgegaan door een gebrek aan professionaliteit en een te grote zucht naar gecompliceerde projecten. Tot die voorlopige conclusie komen de curatoren van het Mijdrechtse bouwbedrijf, Marie-José Cools en Frank Somers, in hun eerste faillissementsverslag.

Op basis van gesprekken met de accountants en de huisbanken van Midreth stellen zij vast dat de onderneming “in de afgelopen jaren te grote, prestigieuze projecten heeft aangetrokken waarvoor niet voldoende professionaliteit in huis was”. Midreth was onder meer betrokken bij grote werken als de nieuwbouw van het Stedelijk Museum in Amsterdam en de bouw van de Ziggo Dome, eveneens in de hoofdstad. In februari van dit jaar werd de bouwer failliet verklaard door de Utrechtse rechtbank.

Lees hier het hele artikel!

Reageer op dit artikel