nieuws

Koperscollectief plaatst 5000 zonnepanelen

bouwbreed

In totaal 5000 zonnepanelen worden vanaf deze week geplaatst bij de deelnemers van de collectieve inkoopactie Wij Willen Zon. Initiatiefneemster Marjan Minnesma vindt de actie een groot succes. De hoop is dat de collectieve ink oop een businessmodel waardoor zonne-energie ook zonder subsidies aantrekkelijk kan blijven. Door de “megabestelling” zou Wij Willen Zon voor de […]

In totaal 5000 zonnepanelen worden vanaf deze week geplaatst bij de deelnemers van de collectieve inkoopactie Wij Willen Zon. Initiatiefneemster Marjan Minnesma vindt de actie een groot succes. De hoop is dat de collectieve ink

oop een businessmodel waardoor zonne-energie ook zonder subsidies aantrekkelijk kan blijven. Door de “megabestelling” zou Wij Willen Zon voor de deelnemers een 35 procent lagere prijs hebben weten te bereiken ten opzichte van dezelfde aanschaf op individuele basis.

Reageer op dit artikel