nieuws

Knauf levert harde machinepleister

bouwbreed

Knauf stelt zijn machinepleister MP 75 Diamant voor. Het product droogt volgens de fabrikant zeer hard op. Stucwerk loopt daardoor minder kans beschadigd te raken door deuken en krassen. Producent Knauf rekent met een druksterkte van ongeveer 6 newton per vierkante millimeter. Deze eigenschappen vergen een voorbehandelde ondergrond en een laagdikte van 10 millimeter. De […]

Knauf stelt zijn machinepleister MP 75 Diamant voor. Het product droogt volgens de fabrikant zeer hard op. Stucwerk loopt daardoor minder kans beschadigd te raken door deuken en krassen.

Producent Knauf rekent met een druksterkte van ongeveer 6 newton per vierkante millimeter. Deze eigenschappen vergen een voorbehandelde ondergrond en een laagdikte van 10 millimeter. De ondergrond moet minimaal dezelfde sterkte hebben als de pleister.

Knauf adviseert het harde product voor onder meer openbare ruimtes met veel ‘verkeer’. De MP 75 Diamant is te verwerken met gipsspuitmachines zoals de PFT Ritmo van Knauf.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels