nieuws

Jonker ETB onderdak bij Hellebrekers Nunspeet

bouwbreed

Hellebrekers heeft Jonker ETB overgenomen. De technische dienstverlener uit Nunspeet ziet de aankoop als een strategische zet om zijn positie in de industriële markten te versterken. Jonker ontstond veertig jaar geleden in Eibergen en richtte zich in de beginjaren vooral op automatische waterdosering voor betonbedrijven. Tegenwoordig strekt het terrein van het twintig medewerkers tellende bedrijf […]

Hellebrekers heeft Jonker ETB overgenomen. De technische dienstverlener uit Nunspeet ziet de aankoop als een strategische zet om zijn positie in de industriële markten te versterken.

Jonker ontstond veertig jaar geleden in Eibergen en richtte zich in de beginjaren vooral op automatische waterdosering voor betonbedrijven. Tegenwoordig strekt het terrein van het twintig medewerkers tellende bedrijf (omzet 2 miljoen euro) zich uit van beton en chemie tot de sector voeding. De klanten van het Achterhoekse bedrijf bevinden zich in de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Met de komst van Jonker (omzet 25 miljoen euro) stijgt het aantal medewerkers van Hellebrekers tot 200. De specialist op het gebied van procesinstallaties heeft vestigingen in Nunspeet, Oss, Alphen aan den Rijn en nu ook Eibergen. De onderneming constateert dat na jaren van krimp de investeringen in de betonindustrie weer toenemen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels