nieuws

Instrument meet snel hoe comfortabel werkruimte is

bouwbreed Premium

Delta Ohm Benelux in Baarn brengt een meetinstrument op de markt dat snel kan berekenen hoe gezond en comfortabel een bepaalde werkomgeving is. Volgens het bedrijf was daar tot nu toe een complete klimaatmeting voor nodig, waarbij op basis van het eindresultaat door software de waardes werden berekend. Het apparaat rekent volgens de richtlijn ISO7730, […]

Delta Ohm Benelux in Baarn brengt een meetinstrument op de markt dat snel kan berekenen hoe gezond en comfortabel een bepaalde werkomgeving is. Volgens het bedrijf was daar tot nu toe een complete klimaatmeting voor nodig, waarbij op basis van het eindresultaat door software de waardes werden berekend. Het apparaat rekent volgens de richtlijn ISO7730, die hiervoor duidelijke meetpunten geeft. De richtlijn definieert wat een representatieve groep mensen als comfortabel of als oncomfortabel beschouwt. Gebruikers van het meetinstrument, zoals arbodeskundigen en facilitymanagers, kunnen gemeten waarden direct omrekenen naar berekende eindresultaten.

Reageer op dit artikel