nieuws

Installateur IT2 komt via Homij bij Volker Wessels

bouwbreed

Homij neemt met terugwerkende kracht per 1 januari IT2 Installaties over. Het zeventig medewerkers tellende bedrijf uit Ittervoort heeft een sterke positie in het zuiden van het land. Specifieke kennis hebben de Limburgers ten aanzien van elektrische en werktuigbouwkundige installaties voor appartementen en zorgwoningen. IT2 blijft, ondanks de inlijving door Volker Wessels-dochter Homij, actief onder […]

Homij neemt met terugwerkende kracht per 1 januari IT2 Installaties over. Het zeventig medewerkers tellende bedrijf uit Ittervoort heeft een sterke positie in het zuiden van het land. Specifieke kennis hebben de Limburgers ten aanzien van elektrische en werktuigbouwkundige installaties voor appartementen en zorgwoningen. IT2 blijft, ondanks de inlijving door Volker Wessels-dochter Homij, actief onder haar oude naam.

Reageer op dit artikel