nieuws

Goede waarderingvoor cursussen van Savantis

bouwbreed

De cursussen van Savantis Training & Advies krijgen gemiddeld een 8- bij de cursisten. Dat meldt Savantis, het Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven voor onder meer de sectoren schilderen en onderhoud.

Savantis baseert zich op ruim 1400 evaluatieformulieren die zijn ingevuld door de cursisten. In totaal werden zo’n vierduizend evaluatiebladen verspreid onder de deelnemers van veertig verschillende trainingen. Het gemiddelde rapportcijfer dat cursussen kregen was 7,85.

“De leermeestertrainingen werden beloond met de hoogste score: 8,56”, zo meldt Savantis. “Deze inventarisatie geeft een representatief beeld van de positieve waardering door onze deelnemers. Met een 8- zijn we bijzonder ingenomen”, zegt Aad van der Star, manager Savantis Training & Advies. “Dit mooie cijfer geeft extra energie om de kwaliteit van onze trainingen nog verder te verbeteren.”

Reageer op dit artikel