nieuws

Gemeente Boxmeer gaat woningen ontwikkelen

bouwbreed Premium

De gemeente Boxmeer gaat in eigen beheer woningen ontwikkelen. Het college van B en W heeft een drietal architecten opdracht gegeven ontwerpen te maken voor de ontwikkeling van een braakliggend perceel. Het college heeft een ambtelijke werkgroep opgericht die gaat onderzoeken of het mogelijk is om als gemeente een bouwproject op te zetten. De werkgroep, […]

De gemeente Boxmeer gaat in eigen beheer woningen ontwikkelen. Het college van B en W heeft een drietal architecten opdracht gegeven ontwerpen te maken voor de ontwikkeling van een braakliggend perceel.

Het college heeft een ambtelijke werkgroep opgericht die gaat onderzoeken of het mogelijk is om als gemeente een bouwproject op te zetten. De werkgroep, waar ook woningzoekende bij worden betrokken, gaat bekijken hoeveel koop- dan wel huurappartementen op het perceel moeten komen.

Reageer op dit artikel