nieuws

Europrovyl levert kunststof onderdorpel

bouwbreed Premium

Europrovyl introduceert met de EuroProDorpel een kunststof onderdorpel. Deze dochteronderneming van Doorwin heeft er patent op aangevraagd. Over de technische bijzonderheden wil Europrovyl zich om die reden nog niet uitlaten. Het bedrijf uit Augustinusga adviseert het product als alternatief voor hardsteen. De kunststof variant vergroot volgens directeur Alexander van Tintelen de stevigheid van de constructie […]

Europrovyl introduceert met de EuroProDorpel een kunststof onderdorpel. Deze dochteronderneming van Doorwin heeft er patent op aangevraagd. Over de technische bijzonderheden wil Europrovyl zich om die reden nog niet uitlaten. Het bedrijf uit Augustinusga adviseert het product als alternatief voor hardsteen.

De kunststof variant vergroot volgens directeur Alexander van Tintelen de stevigheid van de constructie omdat de onderdorpel uit hetzelfde materiaal is gemaakt als de kozijnen. Een acryllaag maakt de onderdorpel krasbestendig. Vergeleken met de hardstenen varianten noemt Van Tintelen zijn EuroProDorpel ook goedkoper in aanschaf. Europrovyl levert de dorpel met en zonder neut.

Reageer op dit artikel